Julekort session er en kort fotosession på 30 minutter, hvor vi bruger 15 minutter på fotografering af 1-2 billeder i studio. Vi du gerne få lavet flere billeder, booker vi en længere session. Aldersgrænse: minimum 2 år. For børn under 2 år, skal der bookes en længere session, kontakt mig venligst for nærmere aftale. 

Der er 10 design med forskellige temaer at vælge imellem, se dem under "Portfolio". Du bedes at beskrive i bemærkninger ved bookning, hvilket design/tema du har valgt.  

Kortene er helt håndlavede i studioet og kan ikke købes andre steder. De kan både bruges som julehilsner og fotodekorationer. De kan eventuelt også indrammes. De er personlige med eget billede og er derfor meget mere end blot almindelige julekort, der kan købes på posthuset, men de er også mere, end almindelige fotografier man normalt får lavet hos fotografer. Da de er unikke, kan de udemærket bruges som julegaver til for eksempel bedsteforældre.

Pris for fotografering og redigering af 1 billede: 350,- , 200,- for yderligere billeder per billede. 

Pris per kort med 1 billede: 150,- (undtaget de runde, som koster 70,-) :priserne gælder ved afhentning, alternativt tilkommer 75,- kr for porto. Der tilbydes gaveindpakning. 

Betaling sker ved booking eller senest på dagen med MobilePay på 51250623 eller bankoverførsel/kontant.

Hvis du har valgt at tage billeder i vintertøj, bedes du at sørge for at støvlerne er helt renvaskede når i kommer (tag dem med i en taske). I er velkomne til at tage egne bamser/nissehuer med. 

 

Jeg glæder mig til en hyggelig fotografering med dig og dine kære. 

Book din session nu under "Booking" ved at vælge "Julekort-session" eller kontakt mig for yderligere info. 

Julekort fotosessionFotografering med juletema for unikke, håndlavede julekort