Csilla Nilsson | Guestbook
Mogens Lønborg(non-registered)
Csilla har haft den noget komplicerede opgave bla. at skulle fotografere et familieportræt af 5 drenge, hvoraf én er udviklingshæmmet, en hund og undertegnede. Derudover tog hun billeder af 2 grupper af drenge og undertegnede hver for sig. Både processen og resultatet er fremragende. Det lykkedes Csilla at skabe den helt rette stemning, den rette opstilling og fik alles humør op og vi slappede af. Intet opstyltet, intet kunstigt, intet unaturligt. Og det gik dejligt hurtigt, så vi ikke skulle igennem en lang og trættende proces. Resultatet var om muligt endnu mere fremragende. Jeg er gennem årene blevet fotograferet meget men aldrig har jeg haft en så positiv oplevelse - både med processen og resultatet. Det er lykkedes Csilla at få alles karaktertræk frem. Alle der efterfølgende har set de fine billeder, siger: "Det er jo ligesom at se jeres individuelle træk blive tydeliggjort og fastholdt i et foto". Csilla har indiskutabelt nogle meget sjældne evner. Jeg har allerede anbefalet familie og venner at lade sig fotografere - og det vil jeg hermed gøre til alle andre interesserede. Af 10 mulige stjerner giver jeg uden tøven 10 stjerner til Csilla.
Marie-Louise Meyer(non-registered)
Jeg var så utrolig heldig at vinde Csillas "Valentines konkurrence" via Facebook, og tog hurtigt kontakt til Csilla for at aftale det videre forløb. Mit ønske om at få taget nogle smukke Art Nude billeder i sort/hvid til gave blev fremlagt, og vi mailede frem og tilbage med mine ideer til opsætninger samt Csillas input til hvad der kunne være fint. Og det blev så utolig fint! En fantastisk oplevelse at få taget professionelle billeder af så dygtig fotograf som Csilla. Jeg var en smule nervøs inden sessionen, men slappede hurtigt af i de smukke omgivelser i studiet, samt hyggelig snak mens Csilla kyndigt satte mit hår og lagde smuk make-up.
Jeg følte mig så utrolig smuk og kvindelig, og det kom også frem på billederne, som jeg virkelig er stolt af!
Mage til dygtig og inspirerende fotograf skal man lede længe efter, og jeg kan kun anbefale alle få taget smukke billeder hos Csilla, som formår at få det smukkeste frem på fornemste vis :-)
Louise Knudsen(non-registered)
En anderledes og spændende oplevelse. Csilla er som person meget både fagligt dygtig og inspirerende. Efter at have set de billeder hun havde i sin portfolio, var jeg ikke i tvivl om at det skulle prøves. Jeg er ikke videre fotogen, men på trods lykkedes det Csilla, at få nogle flotte skud ud af det. Csilla formår at skabe en tryg, tillidsfuld og uhøjtidelig atmosfære. Jeg slappede godt af i hendes selskab og der gik 4 timer i et snuptag. Ingen tvivl om at Csilla har talent for at se potentialet i mennesker og få det bedste frem. Jeg er meget glad for resultatet og har billeder jeg er stolt af. Efterfølgende har jeg fået flere ideer til billeder og har bestemt overvejet en tur mere i Csillas fine og hyggelige lokaler.
Birgit Hartoft(non-registered)
Tak for en sjov og udfordrende dag. Resultatet er over al forventning.
Jeg var ude efter en fotograf, der kunne se noget andet i mig, end jeg er vant til at selv at se, når jeg kigger i spejlet. En fotograf der ville give sig tid til at prøve noget forskelligt med mig.
Vi havde en god korrespondance inden om tøj og stil, og om at det godt måtte være meget langt fra min daglige verden i jeans og t-shirts, men stadig skulle være mig, med de alderstegn jeg naturligt har.
Det var godt at få hjælp til den rette make-up. Dels fordi jeg ikke er vant til at bruge make-up, og dels fordi make-up i projektørlysets skær uundgåeligt skal være noget anderledes end i dagslys på et kontor!
Det blev til en rigtig hyggelig dag trods mange timers 'hårdt' arbejde både for fotograf og model :-)
Annette Mølgård Hansen
Kære Csilla.
1000 tak for en fantastisk dag hos dag, hvor jeg var FORAN kameraet, hvilket jeg ellers ikke er så god til.
Men med dine kyndige vejledninger og ideer, fik vi alligevel lavet nogle billeder,som jeg er utrolig glad for. Dejlig afslappet stemning der startede med at håret blev sat og make-up lagt, efterfulgt af kaffepause med dejligt hjemmebag. Derefter diverse omklædninger og fotos......og wups...så var den dag gået .-)
Kan VARMT anbefale dig til ALLE, der ønsker at få nogle unikke billeder.
Carina Damkjær(non-registered)
Kære Csilla

Det var en fantastisk oplevelse at få lov at besøge dig i dit studie og tilbringe eftermiddagen i dit selskab. Til at starte med var der en del nervøsitet, men du formår at skabe ro i lokalet og gøre en tilpas og rolig.
Du har gennem hele forløbet arbejdet meget professionelt og korresponderet en del med mig forinden sessionen for at sikre at vi var enige om forløbet.
Jeg er super tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale andre at give sig selv eller en anden den oplevelse.
Stine(non-registered)
Kære Csilla. Jeg havde en SKØN dag i dit studio. At blive taget mellem dine kærlige og meget kyndige hænder, har været en fantastisk oplevelse. Både styling og fotos var sjovt at prøve og jeg er SUPER tilfreds med mine billeder. Det er et selvtillids boost, hver gang jeg kigger på dem. TAK ☺️
Gitte Brandenburg(non-registered)
Jeg havde en sjov og spændende formiddag med Csilla, og det kom der nogle gode billeder ud af, jeg er rigtig glad for resultatet.
Csilla, du er helt fantastisk, du fik 'frie hænder' med mig, og fik mig forvandlet til en flot kvinde, og alligevel mig selv. Du fik det bedste frem, og skjulte det mindre pæne, både med udseende og personlighed. Og du gjorde det på en måde at man føler sig 100% tryg i dine kyndige hænder. Plus vi havde en sjov dag! Tak for det, Csilla!
The guestbook is empty.
Loading...