Csilla Nilsson | Priser 2018

Da det er meget individuelt hvordan fotografer prissætter sine produkter, og hvilken service de tilbyder, er det vigtigt at du er orienteret om hvordan mine priser hænger sammen med service og produkter. På siden "Serviceydelser" kan du læse en mere detaljeret beskrivelse om hvilken service kunderne får i forbindelse med en fotografering. 

Den nedenstående prisliste indeholder produkter/service, der kan vælges ”á la carte”(bortset fra to små pakkeløsninger). Her er du ikke forpligtet til at vælge en pakke med et vist antal af billeder og print, men sammensætter selv hvor mange billeder/print du ønsker. Samtidig kan du drage fordel af en attraktiv mængderabat, som pakkeløsningerne normalt tilbyder, så prislisten bliver mere overskuelig og enkel. Her følger en kort forklaring om de respektive produkter/muligheder:

1.       ”Web billede”:  digitale filer i størrelse 10x15 cm, i opløsning og farverum som er mest egnet til fremvisning på PC/tablet/telefon skærme. Disse filer egner sig ikke til print, da de ikke indeholder nok pixels og farver. Ved portrætfotograferinger er web billeder generelt de produkter, der købes (som minimum), da de fleste har mest behov for at benytte billederne digitalt på telefoner og PC. Mange tilkøber selvfølgelig også print i samme ombæring.

 

2.       Udover web billeder tilbyder jeg også forskellige formater af prints. Ved den indledende samtale eller ved fotograferingen fremviser jeg kort de forskellige muligheder og variationer. Efter selve fotograferingen gennemgår vi priser og produkter i detaljer, og jeg kan rådgive og vejlede dig i de helt rette valg i forhold til netop dit/dine billede/r og ønsker. Via min webshop kan du også selv bestille, hvis dette passer dig bedre. Du får adgang via dit online galleri (som oprettes efter fotograferingen). Ved bestilling af print hos mig, behøver du ikke tænke på filformater, farverum, leverandører og kvalitet af dine prints – alt dette klarer jeg for dig.

 

3.       Digitale filer i høj opløsning sælges normalt ikke hos mig.

 

Adobe Photoshop PDFAdobe Photoshop PDF