Csilla Nilsson | Serviceydelser

Serviceydelser i forbindelse med fotograferingen

 

Ved hver enkelt fotosession startes op med en indledende samtale, hvor vi taler om dine idéer og ønsker omkring billederne. Som fotograf er jeg selvfølgelig meget visuel, så hvis du også har nogle inspirationsbilleder, vil det være perfekt, da jeg så får en endnu bedre forståelse og fornemmelse for hvad du ønsker. Ved en mere omfattende styling eller større opgave, laver jeg et online moodboard, der samles og kommenteres alle ideer omkring fotograferingen.

 

Hvis du ønsker styling fra din egen garderobe, kommer jeg gerne forbi dig og vejleder dig i at finde de/t rette outfit til selve dagen (dette tilbud gælder hvis du bor indenfor 45 minutters afstand samt ved bestilling af min. 5 billeder). Eller også kan vi tage dialogen via mail – hvor du evt. kan sende billeder at det tøj, som du har valgt. Der er også mulighed for at låne tøj og accessories fra min studiogarderobe. Du får også tips og vejledning til hvordan du forbereder dig bedst muligt til en mest vellykket fotosession (hudpleje, evt. manicure, m.m.)

 

Jeg sætter rigtig god tid af til selve fotograferingen, så vi får en afslappet og tryg atmosfære. Vi starter med at lave små billedserier, som vi gennemgår med det samme. Du kan herefter give udtryk for hvad du selv synes om i serien, og hvad der evt. kan/skal være anderledes, og om du har andre ønsker, så vi får de helt rette poseringer og udtryk frem. Dette for at få det mest optimale resultat, og de billeder, som du gerne vil have. Vi fotograferer så længe, som der er brug for, og skifter selvfølgelig outfit og opsætning undervejs. Der er forfriskninger i form af kaffe/te/vand, frugt og kage – og den musik, du ønsker.

 

Vi udvælger de bedste billeder sammen. Efterfølgende tilsendes de til dig via et privat online galleri med adgangskode efter en kort redigering. Du kan så gennemgå billederne hjemme i fred og ro. De udvalgte billeder bliver grundigt redigeret – og efter din endelige godkendelse, kan du så downloade dem.

 

Hvis du også ønsker print, gennemgår vi prisliste og printmuligheder sammen. Jeg viser dig selvfølgelig også nogle eksempler på print. Vi kan så lave den samlede bestilling sammen med det samme, eller du kan igen gå hjem i fred og ro og tænke over mulighederne. Du har herefter selv mulighed for at bestille via min webshop, som også fungerer i sammenhæng med dit private online galleri. Du slipper for selv at bruge tid på at finde rundt i filer og prislister, da vi klarer det hele hurtigt og enkelt sammen.

 

Ved bestilling af større prints, afleverer jeg disse til dig hjemme – eller du er også meget velkommen til selv at afhente i mit studio. Opgaven afsluttes så her, hvor vi også kan reflektere og evaluere oplevelsen og processen.

 

Alt i alt så får du en kompetent, kreativ, engageret og empatisk fotograf, som lægger alle sine ressourcer, tid og tanker i din fotografering, så det bliver en unik og enestående oplevelse – og billeder, som både du selv og jeg bliver stolte af.